Τροχοί & TIR

Διάκριση για τη Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το βραβείο “Best Customer Experience” της Nissan Europe απονεμήθηκε στη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε για το οικονομικό έτος 2022. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Τάκης Θεοχαράκης, Αντιπρόεδρος και Διευ
Τετάρτη 31/05/2023 - 11:05
Κοινοποίηση στα Social Media

Το βραβείο “Best Customer Experience” της Nissan Europe απονεμήθηκε στη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε για το οικονομικό έτος 2022. 

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Τάκης Θεοχαράκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., στο πλαίσιο του πρόσφατου ετήσιου συνεδρίου ανεξάρτητων αντιπροσώπων της Nissan Europe και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «αυτή η διάκριση είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας συστηματικής και ομαδικής δουλειάς των τελευταίων ετών, με κύριο γνώμονα το “χτίσιμο” μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Εφαρμόζοντας σύγχρονες διαδικασίες και μεθόδους στην εξυπηρέτηση των πελατών της, τόσο πριν όσο και μετά από την πώληση, η Nissan Νικ. – Θεοχαράκης Α.Ε. έχει υιοθετήσει μια σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες, με έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών της».

PreviousNext