Τροχοί & TIR

Διεθνείς διακρίσεις για την Karsan (+video)

Προσφέροντας λύσεις κινητικότητας υψηλής τεχνολογίας με το όραμα να είναι «Ένα βήμα μπροστά στο μέλλον της κινητικότητας», η Karsan κέρδισε δύο σημαντικά βραβεία. Πήρε την πρώτη θέση παρουσιάζοντας
Τρίτη 29/11/2022 - 11:11
Κοινοποίηση στα Social Media

Προσφέροντας λύσεις κινητικότητας υψηλής τεχνολογίας με το όραμα να είναι «Ένα βήμα μπροστά στο μέλλον της κινητικότητας», η Karsan κέρδισε δύο σημαντικά βραβεία.

Πήρε την πρώτη θέση παρουσιάζοντας τη στρατηγική «Karsan Electric Evolution» στην κατηγορία «Outstanding Business Transformation» των βραβείων «Global Business Excellence», όπου μια κριτική επιτροπή αρκετά ευρείας κλίμακας και ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων επέλεξε τις μάρκες που επιτελούν άψογα το έργο τους. Παράλληλα, με το «Karsan Autonomous e-ATAK», η μάρκα κατάφερε να κερδίσει άλλο ένα βραβείο στην κατηγορία «Εξαιρετική καινοτομία».

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Karsan, Okan Bas αναφερόμενος στα βραβεία δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που κερδίσαμε άλλο ένα σημαντικό βραβείο». Σε αυτόν τον διαγωνισμό πετύχαμε πολλές πρωτιές στην Ευρώπη και την Αμερική στην κατηγορία "Εξαιρετική Καινοτομία" και βραβευτήκαμε για το πρότζεκτ μας Autonomous e-ATAK, το οποίο μεταφέρει σήμερα επιβάτες σε πραγματική διαδρομή. Στην κατηγορία "Εξαιρετικός Επιχειρηματικός Μετασχηματισμός", βραβευθήκαμε με τη στρατηγική μας Karsan Electric Evolution, η οποία ξεκίνησε τα τελευταία 5 χρόνια με το e-JEST, και ακολούθησε το e-ATAK, το Αυτόνομο e-ATAK, και στη συνέχεια με τα μοντέλα μας 10-12-18 μέτρων e-ATA που ηγήθηκαν του μετασχηματισμού της ηλεκτροκίνησης.

Αυτά τα βραβεία έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς, καθώς αποτελούν βραβεία υψηλού προφίλ παγκοσμίως. Ως Karsan, εργαζόμαστε πάντα για να είμαστε ένα βήμα μπροστά στο μέλλον της κινητικότητας με τα μοντέλα προηγμένης τεχνολογίας που αναπτύσσουμε και παράγουμε, καθώς και με τον ηγετικό ρόλο που διαδραματίζουμε στον ηλεκτρικό μετασχηματισμό των δημόσιων μεταφορών», κατέληξε ο Okan Bas.

Video URL
PreviousNext