Τροχοί & TIR

Δρόμοι, λιμάνια, αεροδρόμια χωρίς Μέσα Μεταφοράς στις 28 Φεβρουαρίου

Λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου και στην οποία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις μεταφορές, ο σιδηρόδρομος, θα παραμένει ακινητοποιημένος, όπως επίσ
Δευτέρα 26/02/2024 - 16:56
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου και στην οποία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις μεταφορές, ο σιδηρόδρομος, θα παραμένει ακινητοποιημένος, όπως επίσης και ο υπεραστικός με τον προαστιακό.

Στην 24ωρη απεργία θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς της Αττικής (γραμμές 1, 2 και 3 του μετρό και τραμ), ενώ τα λεωφορεία θα κινηθούν με το ελάχιστο προσωπικό ασφαλείας από τις 09:00 έως τις 21:00, αφού οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν δύο στάσεις εργασίας στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Την ίδια ώρα, χωρίς ταξί θα είναι η Αττική την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και για 48 ώρες καθώς το ΣΑΤΑ έχει εξαγγείλει απεργία.

Επίσης, καμία πτήση δε θα εκτελείται από και προς ελληνικά αεροδρόμια την Τετάρτη καθώς και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ. Τέλος, σε 24ωρη απεργία προχωρά στις 28 Φεβρουαρίου η ΠΕΝΕΝ στα λιμάνια Πειραιά-Ραφήνας-Λαυρίου.

PreviousNext