Τροχοί & TIR

Έκλεβε ΦΔΧ

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που ενέχονται στην τέλεση διαφόρων αδικημά
Δευτέρα 30/05/2022 - 10:28
Κοινοποίηση στα Social Media

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που ενέχονται στην τέλεση διαφόρων αδικημάτων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού για κλοπή, εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, ο 29χρονος τον Ιούνιο του προηγούμενου έτους αφαίρεσε ένα Δ.Χ. Φορτηγό από εργοτάξιο του Δήμου Παύλου Μελά μέσα στο οποίο ανευρέθησαν κλειδιά οχημάτων, ένα κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο καθώς και ένα αεροβόλο πιστόλι.

Τον επόμενο μήνα, τον Ιούλιο του 2021, αφαίρεσε από αμαξοστάσιο του Δήμου Παύλου Μελά Δ.Χ. φορτηγό, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε στην περιοχή της Ευκαρπίας βάζοντάς του φωτιά, με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί και σε παρακείμενο δασύλλιο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

PreviousNext