Η Ford Motor Ελλάς προσφέρει στη χώρα μας την υπηρεσία «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου», ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι τόσο πριν όσο και μετά την αγορά του μεταχειρισμένου σας Ford.

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford θα ελέγξουν ενδελεχώς το όχημα που σας ενδιαφέρει και θα σας ενημερώσουν εκ των προτέρων, με έγκυρο και απόλυτα πιστοποιημένο τρόπο, για την ακριβή κατάστασή του.

Η απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μπορεί να κρύβει παγίδες - και συχνά καλά κρυμμένα… μυστικά σε αφανή του μέρη που πιθανόν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση αμέσως μετά την αγορά του. Θέλοντας να προλάβει καταστάσεις, προκειμένου να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς και ικανοποιημένοι, η Ford Motor Ελλάς παρέχει σήμερα την υπηρεσία «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου», ούτως ώστε να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις μετά την αγορά του μεταχειρισμένου σας μοντέλου Ford.

Έτσι, προκειμένου να γνωρίζετε με απόλυτη ακρίβεια και σιγουριά αν η επικείμενη αγορά σας «αξίζει να λεφτά της», το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford Motor Ελλάς βρίσκεται δίπλα σας για να σας ενημερώσει και να σας υποστηρίξει με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω της υπηρεσίας «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου» για την λεπτομερή κατάσταση του μεταχειρισμένου οχήματος που θέλετε να αγοράσετε, ώστε να μην βρεθείτε απέναντι σε προβλήματα «κατόπιν εορτής».

Έχοντας ως στόχο το αυτοκίνητο που τελικά θα αποφασίσετε να αγοράσετε να διαθέτει πιστοποιημένη ποιότητα, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford θα προβούν σε μία σειρά λεπτομερών ελέγχων σε όλα τα επιμέρους μέρη και συστήματα του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το αμάξωμα, το εσωτερικό καθώς και τα μηχανικά μέρη.

Μετά τις απαραίτητες ενέργειες ελέγχου και την δοκιμή του οχήματος στον δρόμο σε πραγματικές συνθήκες, οι άνθρωποί μας θα σας ενημερώσουν άμεσα για μια σειρά στοιχείων και δεδομένων που αφορούν το αυτοκίνητο, όπως:

•  Η ημερομηνία κατασκευής

•  Η ημερομηνία έναρξης εγγύησης

•  Το ιστορικό Επισκευών στο πλαίσιο της εργοστασιακής εγγύησης

•  Το ιστορικό Συντήρησης (μέσω του ψηφιακού αρχείου καταγραφής σέρβις)

•  Τα πραγματικά χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο

•  Η χώρα πρώτης κυκλοφορίας

•  Η ύπαρξη ανάκλησης σε εκκρεμότητα

•  Η μηχανική του κατάσταση

•  Η κατάσταση του αμαξώματος

Έτσι θα έχετε… ήσυχο το κεφάλι σας και θα είστε σίγουροι για το αυτοκίνητο που σκοπεύετε να αγοράσετε!