Τροχοί & TIR

Ελληνική οικογένεια στο γύρο του κόσμου με ένα IVECO

Την τεχνική υποστήριξη του ειδικά διασκευασμένου IVECO VM90 4x4 της ελληνικής αποστολής «TheWorldOffroad» που ξεκινά για το γύρο του κόσμου, ανέλαβε η επίσημη αντιπροσωπεία της IVECO στην Ελλάδα, η
Τρίτη 21/05/2019 - 15:53
Κοινοποίηση στα Social Media
Τον γύρο του κόσμου πραγματοποιεί ο δημοσιογράφος αυτοκινήτου και φωτογράφος, κ. Άκης Τεμπερίδης, μαζί με τη σύντροφό του, κα. Βούλα Νέτου και την 7χρονη κόρη τους.
Τον γύρο του κόσμου πραγματοποιεί ο δημοσιογράφος αυτοκινήτου και φωτογράφος, κ. Άκης Τεμπερίδης, μαζί με τη σύντροφό του, κα. Βούλα Νέτου και την 7χρονη κόρη τους.

Την τεχνική υποστήριξη του ειδικά διασκευασμένου IVECO VM90 4x4 της ελληνικής αποστολής «TheWorldOffroad» που ξεκινά για το γύρο του κόσμου, ανέλαβε η επίσημη αντιπροσωπεία της IVECO στην Ελλάδα, η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε., από κοινού με την IVECO Genuine Parts. Στο εγχείρημα, συμμετέχουν ο δημοσιογράφος αυτοκινήτου και φωτογράφος, κ. Άκης Τεμπερίδης, μαζί με τη σύντροφό του, κα. Βούλα Νέτου και την 7χρονη κόρη τους.

Το IVECO VM90 της αποστολής «TheWorldOffroad» φιλοξενήθηκε για μία εβδομάδα στο κεντρικό συνεργείο της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. στην Αθήνα, για πλήρη έλεγχο και περιοδική συντήρηση, που περιελάμβανε προληπτική αντικατάσταση ιμάντων, λιπαντικών και φίλτρων κινητήρα, καθώς και βαλβολίνων στο κιβώτιο και στο σύστημα μετάδοσης. Επίσης, ο κινητήρας του IVECO λύθηκε και επανασυναρμολογήθηκε, αφού αντικαταστάθηκαν προληπτικά τα κουζινέτα στροφάλου, ο ιμάντας χρονισμού και μία τσιμούχα του μπλοκ που παρουσίασε μικρή διαρροή. Ακόμα, αλλάχτηκαν τα μπαλάκια και τα σινεμπλόκ στην μπροστινή ανάρτηση, τα ημιαξόνια και τα υλικά τριβής στα φρένα. «Όταν μάθαμε ότι μία ελληνική οικογένεια αποφάσισε να κάνει ένα τόσο μεγάλο και δύσκολο ταξίδι με όχημα IVECO, σκεφτήκαμε ότι θα θέλαμε να συμμετέχουμε σ’ αυτό», δήλωσε ο κ. Σπύρος Αρέθας, διευθυντής του Τμήματος IVECO της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

«Η τεχνική υποστήριξη της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι πολύ σημαντική για εμάς ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές, όπως στην κεντρική Ασία όπου θα βρεθούμε τους επόμενους μήνες», είπε ο κ. Άκης Τεμπερίδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να σημειώσει: «Η φροντίδα του αυτοκινήτου από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρείας στην Αθήνα και η άτυπη εκπαίδευση που μας προσέφεραν, μας χαρίζει ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά και μας εμπνέει εμπιστοσύνη». Σημειώνεται, πως ο Άκης και η Βούλα από το 2007 έως το 2010 είχαν κάνει ξανά το γύρο του κόσμου, ένα ταξίδι μήκους 167.000 χλμ. μέσα από 66 χώρες στις πέντε ηπείρους, το οποίο είχε διαρκέσει 1.234 ημέρες.

PreviousNext