Τροχοί & TIR

Ενίσχυση για εφαρμογή συστημάτων Logistics

Από 31 Μαΐου 2021 ξεκινούν οι αιτήσεις για τη δράση «Ενίσχυση Αλυσίδων Προστιθέμενης Αξίας - Συνεργατικοί Σχηματισμοί - Δικτυώσεις». Η δράση στοχεύει στη δημιουργία μόνιμων/ σταθερών διεπιχειρησιακ
Παρασκευή 21/05/2021 - 14:40
Κοινοποίηση στα Social Media

Από 31 Μαΐου 2021 ξεκινούν οι αιτήσεις για τη δράση «Ενίσχυση Αλυσίδων Προστιθέμενης Αξίας - Συνεργατικοί Σχηματισμοί - Δικτυώσεις».

Η δράση στοχεύει στη δημιουργία μόνιμων/ σταθερών διεπιχειρησιακών συνεργασιών και στη δημιουργία της κρίσιμης μάζας που απαιτείται για την επίτευξη οικονομιών κλίμακας, τον καλύτερο συντονισμό της προμηθευτικής αλυσίδας, τη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, την εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων logistics, την αύξηση της διαπραγματευτικής ικανότητας, τη διεκδίκηση μεγαλύτερων μεριδίων αγοράς και την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Επιδοτούνται επενδυτικά σχέδια συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το συνολικό ύψος των οποίων ανά συνεργατική πρόταση θα κυμαίνεται από 400.000 ευρώ έως 3.000.000 ευρώ, κλιμακούμενο ανάλογα με τον αριθμό επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο προτεινόμενο σύμφωνο συνεργασίας.

PreviousNext