Τροχοί & TIR

Επιστημονικό Συνέδριο «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη των Λιμένων»

Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη των Λιμένων» διοργανώνει ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) AE και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.) στο Εργατοϋπαλληλικό
Τετάρτη 29/03/2023 - 11:31
Κοινοποίηση στα Social Media

Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη των Λιμένων» διοργανώνει ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) AE και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.) στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας-Δυτικής Αττικής (Χαριλάου 28, Ελευσίνα), στις 30-31 Μαρτίου και 1η Απριλίου 2023.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, "η Ναυτιλία και οι Λιμένες αλλάζουν συνεχώς και προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες και σύγχρονες προκλήσεις. Οι τεχνολογικές εξελίξεις, τα ενεργειακά και θέματα, οι επενδύσεις σε υποδομές, οι απαιτήσεις για συνέργειες στον τομέα των μεταφορών, καθώς και η ανάγκη για διαρκή ετοιμότητα απέναντι σε αναδυόμενους κινδύνους και σε έκτακτες συνθήκες, δημιουργούν την απαίτηση για συνέργειες ερευνητικών και επιστημονικών φορέων με τον κλάδο της Ναυτιλίας, τους Οργανισμούς Λιμένων και τα Λιμενικά Ταμεία.

Τα παραπάνω επίκαιρα και κρίσιμα θέματα θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης και εξέτασης κατά τις εργασίες του Συνεδρίου".

PreviousNext