Έργα δύο μηνών στην Ποσειδώνος

Πέμ, 04/02/2021 - 14:06

Μεγάλης διάρκειας έργα ξεκινούν αύριο, 05/02/21 στη Λ. Ποσειδώνος, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι 30/04/21 και θα εκτελούνται καθ’ όλο το 24ωρο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Τα έργα εντάσσονται στην ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου και οι ρυθμίσεις που θα ισχύουν κατά τη διάρκειά τους έχουν ως εξής:

Α) Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο (2) σε (1), στο ύψος της οδού Αγ. Σκέπης, σε μέγιστο μήκος 100μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Β) Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τρεις (3) σε δύο (2), από το ύψος της συμβολής με την οδό Ι. Φιξ έως και 50μ. πριν από αυτή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Γ) Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο (2) σε (1), στο τμήμα μεταξύ των οδών Ι. Φιξ και Α. Μωραϊτίνη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Δ) Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο (2) σε (1), στο ύψος της οδού Α. Μωραϊτίνη, σε μέγιστο μήκος 80μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Ε) Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τρεις (3) σε δύο (2), από το ύψος της συμβολής με την οδό Ι. Φιξ έως και 70μ. πριν από αυτή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

ΣΤ) Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο (2) σε (1), από το ύψος της οδού Ι. Φιξ έως την οδό Αγ. Σκέπη, σε μέγιστο μήκος 100μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Ζ) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50 χλμ./ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από τα 200μ. έως τα 100μ. πριν την έναρξη του εργοταξιακού χώρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Α. Μωραϊτίνη.

Η) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ./ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από 100μ. περίπου πριν την έναρξη του εργοταξιακού χώρου και έως το πέρας αυτού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Α. Α. Μωραϊτίνη.

Θ) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ./ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από την έναρξη του εργοταξιακού χώρου και έως το πέρας αυτού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αγ. Σκέπη.

Ι) Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στο Τμήμα αυτής που καθορίζεται από 100μ. περίπου πριν την έναρξη του εργοταξιακού χώρου και έως το πέρας αυτού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Α. Α. Μωραϊτίνη.

Κ) Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από την έναρξη του εργοταξιακού χώρου και έως το πέρας αυτού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αγ. Σκέπης.