Τροχοί & TIR

Εξαγγελία απεργίας οδηγών τουριστικών λεωφορείων.

Τετραήμερη απεργία από τη Δευτέρα 04/06/2012 και ώρα 01.00 π.μ. έως τις 08/06/2012 και ώρα 01.00 π.μ. προκήρυξαν οι Ομοσπονδίες των οδηγών τουριστικών λεωφορείων. Σε ανακοίνωσή της η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που θα καθορίζει τους όρους αμοιβής και εργασίας των οδηγών τουριστικών λεωφορείων της χώρας, δεν είχαν επιτυχή κατάληξη. Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων και σημειώνει ότι κάποιοι δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι η ελληνική οικονομική πραγματικότητα έχει αλλάξει σε μη αναστρέψιμο βαθμό και τα μέλη τους πλέον δεν μπορούν να καταβάλλουν στους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων αναλλοίωτα τα επιδόματα που τους παρείχαν τα τελευταία χρόνια.
Τετάρτη 30/05/2012 - 16:56
Κοινοποίηση στα Social Media

Τετραήμερη απεργία από τη Δευτέρα 04/06/2012 και ώρα 01.00 π.μ. έως τις 08/06/2012 και ώρα 01.00 π.μ. προκήρυξαν οι Ομοσπονδίες των οδηγών τουριστικών λεωφορείων.
Σε ανακοίνωσή της η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που θα καθορίζει τους όρους αμοιβής και εργασίας των οδηγών τουριστικών λεωφορείων της χώρας, δεν είχαν επιτυχή κατάληξη. Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων και σημειώνει ότι κάποιοι δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι η ελληνική οικονομική πραγματικότητα έχει αλλάξει σε μη αναστρέψιμο βαθμό και τα μέλη τους πλέον δεν μπορούν να καταβάλλουν στους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων αναλλοίωτα τα επιδόματα που τους παρείχαν τα τελευταία χρόνια.

PreviousNext