Τροχοί & TIR

Εξετάσεις για ΠΕΕ και ADR Δυτικής Αττικής

Ανακοινώθηκε από την Π.Ε. Δυτικής Αττικής (Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας) ο προγραμματισμός εξετάσεων υποψηφίων Οδικών Μεταφορέων Επιβατών και Εμπορευμάτων 1ης 2ης 3ης και4ης Περιόδου έτους 2024, καθώς κ
Τρίτη 05/12/2023 - 12:18
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Ανακοινώθηκε από την Π.Ε. Δυτικής Αττικής (Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας) ο προγραμματισμός εξετάσεων υποψηφίων Οδικών Μεταφορέων Επιβατών και Εμπορευμάτων 1ης 2ης 3ης και4ης Περιόδου έτους 2024, καθώς και ο προγραμματισμός γραπτών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών για την απόκτηση και ανανέωση πιστοποιητικών επαγγελματικής κατάρτισης οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR), 1ης- 2ης- 3ης - 4ης - 5ης- 6ης Εξεταστικής περιόδου έτους 2024.

Για ΠΕΕ: Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα εξετάσεως της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Λ. Μεσογείων 156 Χολαργός Αμφιθέατρο). Στις 09:00 π.μ. θα ξεκινήσουν οι γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επαρκείας (Π.Ε.Ε.) για την οδική μεταφορά Εμπορευμάτων η Επιβατών, ως εξής:

1η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 5η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

2η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 4η ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

3η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 24η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

4η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 3η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Για ADR: Οι ημέρες διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων υποψήφιων για την απόκτηση η ανανέωση πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης, οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR) για το έτος 2024, έχουν ως εξής:

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα εξετάσεων στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Οδός Λ. Μεσογείων 156 Χολαργός Αμφιθέατρο).

Στις 09:00 θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για το αρχικό βασικό πρόγραμμα εκπαίδευσης (Π1). Η διάρκεια της εξέτασης ορίζεται στα 45 λεπτά. Στις 11:00, και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διόρθωση των γραπτών της προηγούμενης εξέτασης, θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τα αρχικά προγράμματα ειδίκευσης και συγκεκριμένα για μεταφορά σε δεξαμενές, για μεταφορά εκρηκτικών ουσιών (Κλάση 1) και για μεταφορά ραδιενεργού υλικού (Κλάση 7). Η διάρκεια της εξέτασης ορίζεται στα 30 λεπτά για κάθε κατηγορία εξέτασης. Στη συνέχεια θα γίνουν οι εξετάσεις των ανανεωτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης. Η διάρκεια της εξέτασης ορίζεται στα 30 λεπτά.

Σημείωση: Το troxoikaitir.gr ενημερώνει τους υποψήφιους οδηγούς για ADR και ΠΕΕ ότι όλα τα εξεταστικά κέντρα της Περιφέρειας Αττικής έχουν ήδη εξοπλιστεί με τα ηλεκτρονικά μέσα ανίχνευσης ηλεκτρονικών μέσων και βιντεοσκόπησης των εξετάσεων.

PreviousNext