Τροχοί & TIR

Εξετάσεις για ΠΕΕ σε Ημαθία και Ηλεία

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες των θεωρητικών εξετάσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας (Π.Ε.Ε.) οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων και επιβατών Α΄ περιόδου έτους 2022. Για την Περι
Τρίτη 15/03/2022 - 15:14
Κοινοποίηση στα Social Media
driver volvo οδηγός

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες των θεωρητικών εξετάσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας (Π.Ε.Ε.) οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων και επιβατών Α΄ περιόδου έτους 2022.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, αυτές θα διεξαχθούν στην αίθουσα εξετάσεων της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ημαθίας (στο ισόγειο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 89, Βέροια), την 22η Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη στις 09:00 και θα συμμετέχουν μόνο όσοι κατέθεσαν εμπρόθεσμα αίτηση με πλήρη δικαιολογητικά για την Α’ Περίοδο 2022.

Προγραμματίστηκαν, επίσης και οι εξετάσεις υποψηφίων για την απόκτηση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικού Μεταφορέα Επιβατών και Εμπορευμάτων A’ περιόδου 2022 για την Π.Ε. Ηλείας.

Αυτές θα διεξαχθούν την Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022, στην αίθουσα εξετάσεων της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Ηλείας (Συντριάδα Πύργου) και ώρα 9.00 π.μ. (γραπτές εξετάσεις οδικών μεταφορέων εμπορευμάτων και οδικών μεταφορέων επιβατών).

Η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες για τις κατηγορίες εθνικών-διεθνών και δύο ώρες για την κατηγορία διεθνών, προκειμένου για την απόκτηση του ενιαίου Π.Ε.Ε. του κανονισμού (ΕΚ) 1071/2009.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Σχολές ΣΕΚΑΜ που φοίτησαν.

PreviousNext