Τροχοί & TIR

Εξετάσεις Π.Ε.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών προκηρύχθηκαν οι γραπτές εξετάσεις της Δ' Περιόδου 2022, για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας για την οδική μεταφορά Εμπορ
Τρίτη 01/11/2022 - 16:32
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών προκηρύχθηκαν οι γραπτές εξετάσεις της Δ' Περιόδου 2022, για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας για την οδική μεταφορά Εμπορευμάτων/ Επιβατών.

Οι γραπτές εξετάσεις θα διεξαχθούν στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Μεταφορών Κεντρικού Τομέα (Μεσογείων 156, Χολαργός), στις 14  (Τετάρτη) & 15 (Πέμπτη) Δεκεμβρίου 2022, στις 09:00 π.μ.

Ο κατάλογος όλων των ερωτήσεων και των μελετών περίπτωσης (case studies) που χρησιμοποιούνται στις εξετάσεις βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (www.yme.gr) και συγκεκριμένα στη διαδρομή Μεταφορές>Θέματα Οδικού Μεταφορέα.

Κάθε ΣΕΚΑΜ υποβάλλει μέχρι και την 30η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη, κατάσταση σε ηλεκτρονική μορφή στην οποία αναφέρονται τα ονόματα των υποψηφίων οι οποίοι πρόκειται να μετάσχουν στις εξετάσεις. Οι καταστάσεις αυτές μπορούν να συμπληρωθούν μέχρι την ημέρα υποβολής των οριστικών καταστάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν μέρος στις εξετάσεις μπορούν να απευθύνονται στη σχολή ΣΕΚΑΜ στην οποία φοίτησαν.

PreviousNext