Τροχοί & TIR

Ευρωπαϊκή διάκριση για την Kinsen - Europcar Greece

Το βραβείο της καλύτερης ανάπτυξης του δικτύου εξυπηρέτησης των πελατών (Network Development Award) κατέκτησε η Kinsen - Europcar Greece στο Ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο του Europcar Mobility Group στο
Παρασκευή 24/03/2023 - 10:54
Κοινοποίηση στα Social Media

Το βραβείο της καλύτερης ανάπτυξης του δικτύου εξυπηρέτησης των πελατών (Network Development Award) κατέκτησε η Kinsen - Europcar Greece στο Ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο του Europcar Mobility Group στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB Berlin 2023.

Η Kinsen - Europcar Greece σε λιγότερο από 18 μήνες έχει καταφέρει να αναπτύξει μέχρι σήμερα 32 καταστήματα εξυπηρέτησης Europcar & Goldcar σε όλη τη χώρα με εντυπωσιακή παρουσία στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, αλλά και να αυξήσει σημαντικά το μερίδιό της στην αγορά. Αυτή η διεθνής αναγνώριση ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή να δώσει περαιτέρω ώθηση στο δυναμικό πλάνο της εταιρείας για συνεχή διεύρυνση του δικτύου και των δραστηριοτήτων της.

Ειδικότερα, η Kinsen Hellas προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης, λειτουργικής μίσθωσης και ενοικίασης για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού διαφόρων εμπορικών σημάτων σε όλη την Ελλάδα. Εξυπηρετεί τόσο εταιρικούς όσο και ιδιωτικούς πελάτες που αναζητούν μια εναλλακτική λύση έναντι της πλήρους ιδιοκτησίας.

Διευκολύνοντας τους πελάτες της να αποκτήσουν πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες, στόχος της Kinsen Hellas είναι να συμβάλλει ενεργά στην οικονομική αναγέννηση και ανάπτυξη της χώρας μας. Παράλληλα, έχει θέσει μία σειρά περιβαλλοντικών κριτηρίων για την προώθηση λύσεων φιλικών προς το περιβάλλον.

Η ίδρυση της Kinsen Hellas είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ μιας ομάδας Ευρωπαίων ιδιωτών επενδυτών και μιας ελληνικής οικογένειας με μακρόχρονη παρουσία στο ελληνικό επιχειρείν. Είναι μια πλήρως ανεξάρτητη οντότητα με σαφές όραμα την εξέλιξή της σε ηγέτιδα του κλάδου.

Η Kinsen Hellas είναι στρατηγικός συνεργάτης του Europcar Mobility Group, Ευρωπαίου ηγέτη στις υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων και παγκόσμιο πάροχο λύσεων κινητικότητας. Έχοντας αναλάβει ως franchisee του brand “Europcar”, σηματοδοτείται η νέα εποχή της Europcar στην ελληνική αγορά.

Να σημειωθεί ότι η Kinsen Hellas έχοντας εξαγοράσει την GoldCar Hellas, την ηγέτιδα εταιρεία στην κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων χαμηλού κόστους και μέλος του Europcar Mobility Group, ενισχύει ακόμα περισσότερο τη θέση της στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά, καθώς εξελίσσεται σε μια από τις ελάχιστες εταιρείες που θα προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες, σε ένα ευρύ κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο και σε όλο το φάσμα των Car Hire Services, από το Low-Cost της GoldCar, στο Mid-Range της Keddy & της αμερικανικής FOX, έως το Premium της Europcar. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.kinsen.gr

 

PreviousNext