Τροχοί & TIR

Φαρμακαποθήκες και κέντρα Logistics ανοιχτά τις Κυριακές

Για την αντιμετώπιση του μεγάλου όγκου που προκαλεί στην εφοδιαστική αλυσίδα η διανομή των self-test για τον κορονοϊό αποφασίστηκε η λειτουργία και κατά τις Κυριακές των φαρμακαποθηκών και των Κέντρ
Κυριακή 11/04/2021 - 10:30
Κοινοποίηση στα Social Media

Για την αντιμετώπιση του μεγάλου όγκου που προκαλεί στην εφοδιαστική αλυσίδα η διανομή των self-test για τον κορονοϊό αποφασίστηκε η λειτουργία και κατά τις Κυριακές των φαρμακαποθηκών και των Κέντρων Logistics που διακινούν τα self-test και άλλα προϊόντα υγειονομικού χαρακτήρα.

Το άνοιγμα των αποθηκών και γενικότερα της εφοδιαστικής αλυσίδας των φαρμάκων συνεπάγεται τη λειτουργία των μεταφορικών μέσων τις Κυριακές είτε αυτά είναι βαν είτε φορτηγά και, φυσικά, την κυριακάτικη εργασία των οδηγών.

Το άνοιγμα συγκεκριμένων επιχειρήσεων, όπως οι παραπάνω, περιλαμβάνεται σε σχέδιο νόμου που επεξεργάζεται το υπ. Εργασίας και σε αυτό θα περιληφθούν και άλλες κατηγορίες επιχειρήσεων που θα μπορούν να μένουν ανοιχτές τις Κυριακές, με σκοπό την εξυπηρέτηση των καταναλωτών για την προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης.

PreviousNext