Τροχοί & TIR

Γκάνας Μεταφορική: Επενδυτικό σχέδιο 3 εκ. ευρώ

Εγκρίθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό τροποποίηση σχετικής απόφασης για την υπαγωγή της επένδυσης της εταιρείας «ΓΚΑΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» για την ενίσχυση του επενδυτικο
Τρίτη 08/08/2023 - 12:52
Κοινοποίηση στα Social Media
Το Scania της μεταφορικής Γκάνας Α.Ε από τον Τύρναβο.
Το Scania της μεταφορικής Γκάνας Α.Ε από τον Τύρναβο.

Εγκρίθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό τροποποίηση σχετικής απόφασης για την υπαγωγή της επένδυσης της εταιρείας «ΓΚΑΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» για την ενίσχυση του επενδυτικού της σχεδίου.


Το επενδυτικό σχέδιο αφορά στην επέκταση μονάδας με αντικείμενο εργασιών τις υπηρεσίες μεταφοράς με διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού προς τρίτους (Logistics), στη θέση 1 χλμ Τυρνάβου Λάρισας, του Δήμου Τυρνάβου, της Π.Ε. Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας Τυρνάβου του Δήμου Τυρνάβου, της Περιφέρειας Λάρισας, (Νομός Θεσσαλίας) ως προς φυσικό αντικείμενο καθώς και τις δαπάνες ανά κατηγορία του επενδυτικού σχεδίου. 

Η συνολική ενισχυόμενη δαπάνη ανέρχεται σε ύψος τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000€). Το ποσοστό της ενίσχυσης ανέρχεται σε 55% επί του κόστους της επιχορηγούμενης επένδυσης δηλαδή ποσό επιχορήγησης ενός εκατομμυρίου εξακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (1.650.000,00 €).

 

PreviousNext