Η Grantex, η κορυφαία ελληνική εταιρεία κατασκευής υλικών τριβής και ανταλλακτικών για οχήματα βαρέως τύπου, για περισσότερο από μισό αιώνα έχει ως στόχο την απόλυτη ασφάλεια.

Χάρη στην τεχνογνωσία, την εξειδίκευση, τον δυναμισμό, την αξιοπιστία, την ευελιξία, και την οικολογική της συνείδηση, η εταιρεία έχει κατακτήσει επάξια ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά. Με ιδιόκτητο εργοστάσιο, με γραμμή παραγωγής που ξεπερνά τις 20.000 κωδικούς υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων για ελαφρά και βαρέα επαγγελματικά οχήματα, και δυναμική παρουσία σε 72 χώρες, η Grantex είναι σήμερα μια εταιρεία που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και εξελίσσεται διαρκώς.

Σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας τηρούνται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, με αυστηρούς ελέγχους ανά τακτά διαστήματα, από την πρώτη ύλη, μέχρι το τελικό προϊόν. Τα προϊόντα της Grantex είναι κατάλληλα για όλες τις καιρικές συνθήκες και η εταιρεία εγγυάται πως θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες των πελατών ακόμη και στις δυσκολότερες συνθήκες. Αντίστοιχα κορυφαίου επιπέδου είναι και η εξυπηρέτηση και η υποστήριξη των πελατών, με έναν συνεργάτη πάντα διαθέσιμο, πάντα εκεί για εσάς, αποτελεσματικά, με συνέπεια, τη στιγμή ακριβώς που τον χρειάζεστε.

Με ισχυρή παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι η μοναδική εταιρεία κατασκευής φρένων στην Ελλάδα, αλλά και μία από τις ελάχιστες στην Ευρώπη.

Από το 1958, η Grantex σας προσφέρει τα καλύτερα υλικά τριβής και ανταλλακτικά, προκειμένου να εκπληρώσει το όραμά της –να είναι η πρώτη σας επιλογή. Με ισχυρή παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι η μοναδική εταιρεία κατασκευής φρένων στην Ελλάδα, αλλά και μία από τις ελάχιστες στην Ευρώπη. Εξάγει το 85% της παραγωγής σε 72 αγορές του εξωτερικού, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των διεθνών πελατών ανταγωνιζόμενη ευθέως άλλα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, η Grantex συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις επαγγελματικών οχημάτων και ανταλλακτικών σε Ευρώπη, Ασία και αμερικανική ήπειρο.

 

Video URL