Τροχοί & TIR

Νέο κέντρο Logistics για την Λούκας ΙΜΕ ΕΠΕ

Η εταιρεία Λούκας Ι.Μ.Ε Ε.Π.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς και logistics από το 1980. Αυτή τη στιγμή διαθέτει 30 ιδιόκτητα φορτηγά και 10.000 τ.μ. αποθηκευτικούς χώρους. Πρόσφατα εγκαιν
Δευτέρα 17/05/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Οι νέοι χώροι της εταιρείας Λούκας Ι.Μ.Ε Ε.Π.Ε, εκτάσεως 6.500 m2, κατηγορίας Ζ3 πυροθερμικού φορτίου
Οι νέοι χώροι της εταιρείας Λούκας Ι.Μ.Ε Ε.Π.Ε, εκτάσεως 6.500 m2, κατηγορίας Ζ3 πυροθερμικού φορτίου

Η εταιρεία Λούκας Ι.Μ.Ε Ε.Π.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς και logistics από το 1980. Αυτή τη στιγμή διαθέτει 30 ιδιόκτητα φορτηγά και 10.000 τ.μ. αποθηκευτικούς χώρους.

Πρόσφατα εγκαινίασε το δεύτερο υπερσύγχρονο κέντρο logistics της, στο 19ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών- Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο. Οι νέοι της χώροι εκτάσεως 6.500 m2, κατηγορίας Ζ3 πυροθερμικού φορτίου, διαθέτουν πλήρη συστήματα ασφαλείας, αυτοματισμού και προηγμένης τεχνολογίας.

Στόχος της εταιρείας είναι η μείωση του κόστους του προϊόντος, η εκμηδένιση των πιθανών σφαλμάτων στις παραδόσεις, η συνεχώς αυξανόμενη ποιοτικά παροχή υπηρεσιών και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, διαθέτει εξελιγμένα συστήματα WMS και ERP, συστήματα POD και GPStracking με δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης της παραγγελίας και ενημέρωση παράδοσης αυτής στους πελάτες της.

Η ΛΕΩΝ.& ΣΩΤ. ΛΟΥΚΑΣ ΙΜΕ ΕΠΕ, διακρίνεται για την πελατοκεντρική πολιτική της και την άμεση επικοινωνία με τους πελάτες της χάρη στο εξειδικευμένο και μόνιμο προσωπικό που απασχολεί τα τελευταία χρόνια.

PreviousNext