Την ανανεωμένη γκάμα all-star, με τα Interstar, Primastar και το ολοκαίνουργιο Townstar αποκαλύπτει η Nissan, ενισχύοντας τη θέση της στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCVs).

Σε αυτό το πλαίσιο, το NV300 με πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και αίσθηση, θα επαναπροσδιοριστεί ως Primastar και θα διαθέτει πλέον μεγαλύτερη ισχύ με μια σειρά κινητήριων συνόλων, συμβατών με Euro 6d. Αυτό διασφαλίζει ότι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με κινητήρια σύνολα χαμηλών εκπομπών ρύπων, διαθέσιμα τόσο με χειροκίνητο όσο και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Επίσης, το σημαντικά αναβαθμισμένο Primastar επωφελείται από τα νέα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) για βελτιωμένη άνεση και ασφάλεια, με χαρακτηριστικά όπως Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control και Intelligent Emergency Braking.

Nissan στον στόλο της Περιφέρειας Ηπείρου

Πρόσφατα η Περιφέρεια Ηπείρου προμηθεύτηκε 30 οχήματα Nissan, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας. Η προμήθεια αφορά τα μοντέλα NAVARA και NV300 combi της Nissan και πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ.

Η παράδοση των οχημάτων από την Περιφέρεια Ηπείρου έγινε σε εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο αρμόδιος Περιφερειάρχης, Αλέξανδρος Καχριμάνης, αντιπεριφερειάρχες και το σύνολο σχεδόν των δημάρχων της Ηπείρου, οι οποίοι παρέλαβαν τα κλειδιά των οχημάτων.