Τροχοί & TIR

«Η Ελλάδα Logistic Hub Διεθνούς Βεληνεκούς»

Σε εξέλιξη βρίσκεται μελέτη της Παγκόσμιας Τράπεζας με θέμα «Η Ελλάδα ως Logistic Hub Διεθνούς Βεληνεκούς». Η συγκεκριμένη μελέτη χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με ανάδοχο την Παγκόσμια
Τετάρτη 15/06/2022 - 09:25
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε εξέλιξη βρίσκεται μελέτη της Παγκόσμιας Τράπεζας με θέμα «Η Ελλάδα ως Logistic Hub Διεθνούς Βεληνεκούς». Η συγκεκριμένη μελέτη χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με ανάδοχο την Παγκόσμια Τράπεζα και για την υποστήριξη του έργου της αποφασίστηκε από το υπ. Ανάπτυξης η συγκρότηση Ομάδας Εργασίας αποτελούμενη από εννέα στελέχη διαφορετικών Διευθύνσεων των υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Έργο της Ομάδας Εργασίας αποτελεί η παρακολούθηση και η υποστήριξη της μελέτης «Η Ελλάδα ως Logistic Hub Διεθνούς Βεληνεκούς» και ο συντονισμός με τους εμπλεκόμενους φορείς. Στο πλαίσιο αυτό, η Ομάδα Εργασίας συνεργάζεται στενά με την Παγκόσμια Τράπεζα σε κάθε στάδιο υλοποίησης του ανωτέρω έργου, διαμορφώνοντας τις τεχνικές κατευθύνσεις και υποβάλλοντας σχόλια κατά τη σύνταξη των παραδοτέων έργων από την ανάδοχο. Η Ομάδα Εργασίας συντονίζει την επικοινωνία της Παγκόσμιας Τράπεζας με άλλες αρχές και φορείς, που σχετίζονται με την υλοποίηση των παραδοτέων έργων της, καθώς και με τυχόν υποομάδες εργασίας.

Συντονίστρια του έργου της Ομάδας Εργασίας ορίζεται η Αλεξάνδρα Νάσσου, Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ανάπτυξης Εφοδιαστικής του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η οποία παρέχει και τη γραμματειακή υποστήριξη. Το έργο της Ομάδας Εργασίας θα ολοκληρωθεί έως τις 15/12/2022.

PreviousNext