Τροχοί & TIR

Η μεγαλύτερη εξαγωγή λεωφορείων της Τουρκίας

Η Otokar υπέγραψε συμφωνία με το Δήμο Βουκουρεστίου για την προμήθεια 400 λεωφορείων, συνολικής αξίας 98,3 εκ. ευρώ, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη εξαγωγή λεωφορείων τόσο της Τουρκίας όσο και της ί
Παρασκευή 02/03/2018 - 15:42
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Otokar υπέγραψε συμφωνία με το Δήμο Βουκουρεστίου για την προμήθεια 400 λεωφορείων, συνολικής αξίας 98,3 εκ. ευρώ, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη εξαγωγή λεωφορείων τόσο της Τουρκίας όσο και της ίδιας της εταιρείας.

Όπως εξήγησε ο Serdar Görgüç, General Manager της Otokar, ο στόλος της ρουμάνικης πρωτεύουσας θα αποτελείται από αστικά λεωφορεία μήκους από 10 έως 18 μέτρα. Παράλληλα, μέρος της συμφωνίας είναι και η παροχή aftersales υπηρεσιών για οκτώ χρόνια.

Η δήμαρχος της πόλης, Gabriela Firea, προσέθεσε πως τα 100 πρώτα λεωφορεία αναμένεται να παραδοθούν το προσεχές καλοκαίρι, ενώ τα υπόλοιπα 300 οχήματα προβλέπεται να μπουν σε λειτουργία από το επόμενο έτος.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως η Otokar, που θεωρείται η Νο 1 εταιρεία της Τουρκίας στην κατασκευή λεωφορείων, μετρά ήδη 55 χρόνια ζωής. Αποτελεί σήμερα μέλος του ομίλου Koç Group και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 45 χώρες, περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

PreviousNext