Τροχοί & TIR

Η Polygreen εξαγόρασε την ΠΕΡΜΕ

Την εξαγορά της Περιβαλλοντικής Μεταφορικής Α.Ε. (ΠΕΡΜΕ HELLAS) ανακοίνωσε σήμερα η Polygreen, εταιρεία ηγέτης στην προστασία του περιβάλλοντος. Πρόκειται για την δεύτερη μεγάλη εξαγορά από την Poly
Πέμπτη 21/07/2022 - 13:37
Κοινοποίηση στα Social Media

Την εξαγορά της Περιβαλλοντικής Μεταφορικής Α.Ε. (ΠΕΡΜΕ HELLAS) ανακοίνωσε σήμερα η Polygreen, εταιρεία ηγέτης στην προστασία του περιβάλλοντος. Πρόκειται για την δεύτερη μεγάλη εξαγορά από την Polygreen μέσα στο 2022, έξι μόλις μήνες μετά την απόκτηση της Βασιλακόπουλος Ανακύκλωση Α.Ε.

Με την εξαγορά της Περιβαλλοντικής Μεταφορικής ΠΕΡΜΕ Ελλάς, η εταιρεία Polygreen συμπληρώνει ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, αποκτώντας σημαντικό πλέον αποτύπωμα και στον τομέα των logistics, αλλά και υποδομές που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις και εξοπλισμό αποκομιδής και μεταφοράς αποβλήτων.

Πρακτικά, ενισχύει το ενεργητικό της με σημαντικές υποδομές, που περιλαμβάνουν έναν στόλο 70 περίπου οχημάτων συλλογής, πάνω από 800 απορριμματοκιβώτια προσωρινής αποθήκευσης και 4 ιδιόκτητες εγκαταστάσεις διαχείρισης αποβλήτων.

Παράλληλα, εμπλουτίζει το ανθρώπινο δυναμικό της με πάνω από 200 εργαζόμενους, με εξειδίκευση και τεχνογνωσία στον τομέα της διαχείρισης των αποβλήτων. Τέλος, διατηρεί το χαρτοφυλάκιο συνεργασιών της ΠΕΡΜΕ Hellas, που περιλαμβάνει συμβάσεις με εναλλακτικά συστήματα ανακύκλωσης.

Ο κ. Λαυρέντης Αλβέρτης, Γενικός Διευθυντής της Polygreen, ανέφερε σχετικά: «Η ένταξη της ΠΕΡΜΕ Hellas στην οικογένεια της Polygreen μας γεμίζει με υπερηφάνεια, καθώς αποκτούμε μια από τις πιο υγιείς και αξιόλογες εταιρείες του χώρου, που εδώ και πάνω από 20 χρόνια έχτισε με πολύ μεράκι και σκληρή δουλειά ο Σπύρος Καρούζος. Με την εξαγορά της ΠΕΡΜΕ Hellas, αναπτύσσουμε το νευραλγικό κομμάτι των logistics και έτσι επιταχύνουμε την οικοδόμηση του συνολικού μας προσφερόμενου προϊόντος, καθετοποιώντας ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας προς τους πελάτες μας. Αυτή θα είναι και η κατεύθυνση των επόμενων επενδυτικών μας κινήσεων στην Ελλάδα, με στόχο τη διαρκή ενίσχυση της θέσης μας στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος».

PreviousNext