Τροχοί & TIR

Η Schmitz πήρε το 49% της Berger

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά από τη Schmitz μετοχικού μεριδίου 49% της αυστριακής Berger, η οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την Atlantic Transport & Logistics Services (Πιτσάκης). Σύμφωνα με τι
Τετάρτη 03/01/2024 - 12:26
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Berger ecotrail
φωτό: Berger ecotrail

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά από τη Schmitz μετοχικού μεριδίου 49% της αυστριακής Berger, η οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την Atlantic Transport & Logistics Services (Πιτσάκης).

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των επικεφαλής των δύο εταιρειών, η Berger θα εκμεταλλευτεί το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων της Schmitz Cargobull σε όλη την Ευρώπη, καθώς και την τεχνογνωσία του Γερμανού κατασκευαστή ενόψει, μάλιστα, των επερχόμενων τεχνολογιών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

«Αυτή η συνεργασία προσφέρει ευκαιρίες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων που θα ενσωματώνουν τις σύγχρονες τεχνολογίες», ανέφερε σχετικά το αφεντικό της Schmitz, Andreas Schmitz, και σημείωσε ότι θα επέλθουν οικονομίες κλίμακας με τη χρήση κοινών εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, καθώς και με την από κοινού χρήση των συστημάτων τηλεματικής.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι πρόσφατα στη χώρα μας η Atlantic πούλησε 8 νταλίκες σε γνωστή εταιρεία παραγωγής εμφιάλωσης και πώλησης πόσιμου νερού.

PreviousNext