Τροχοί & TIR

Ηλεκτρικά Irizar στο Μπουργκάς

Μια ακόμη πόλη, το Μπουργάς της Βουλγαρίας, περνάει στις αστικές συγκοινωνίες μηδενικών ρύπων με την απόκτηση 44 ηλεκτρικών Irizar ie αρθρωτά και δωδεκάμετρα. Συγκεκριμένα, η Burgas Bus αποκτά 34 μο
Δευτέρα 29/03/2021 - 11:35
Κοινοποίηση στα Social Media

Μια ακόμη πόλη, το Μπουργάς της Βουλγαρίας, περνάει στις αστικές συγκοινωνίες μηδενικών ρύπων με την απόκτηση 44 ηλεκτρικών Irizar ie αρθρωτά και δωδεκάμετρα.

Συγκεκριμένα, η Burgas Bus αποκτά 34 μονάδες μήκους 12 μέτρων και 10 μονάδες των 18 μέτρων. Το μήκους 12 μέτρων ie θα έχει 3 πόρτες, 26 θέσεις (4 εκ των οποίων είναι αναδιπλούμενη) και χώρο αναπηρικής πολυθρόνας. Το αρθρωτό λεωφορείο μήκους 18 μέτρων, από την άλλη πλευρά, θα διαθέτει 4 πόρτες, 32 θέσεις (4 εκ των οποίων είναι αναδιπλούμενες) και χώρο αναπηρικής πολυθρόνας.

Τα οχήματα θα είναι εξοπλισμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου Irizar. Η Irizar ie θα παρέχει, επίσης, 44 διαλειτουργικούς φορτιστές ECI-100 από την Jema Energy (εταιρεία του Ομίλου Irizar). Οι συγκεκριμένοι φορτιστές διαθέτουν σύστημα έξυπνης φόρτισης 100 kW που θα φορτίζει τα οχήματα σε τρεις ώρες χρησιμοποιώντας πρίζα φόρτισης Combo 2.

Θα περιλαμβάνουν, επίσης, συστήματα τηλεμετρίας από την Datik, μια εταιρεία του Ομίλου Irizar, τα οποία οι χειριστές μπορούν να χρησιμοποιούν για να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τον στόλο των ηλεκτρικών οχημάτων τους ανά πάσα στιγμή και να λαμβάνουν τη μέγιστη απόδοση από τη λειτουργία τους.

Η Irizar e–mobility συνεργάστηκε στενά με την Burgas Bus για αυτό το έργο, για να δώσει στον στόλο έναν μοντέρνο και ελκυστικό σχεδιασμό. Τα αισθητικά χαρακτηριστικά των λεωφορείων συνδυάστηκαν στον σχεδιασμό για να εξασφαλίζουν μεγαλύτερη φωτεινότητα στον χώρο των επιβατών.

Η παράδοση των πρώτων μονάδων αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβριο του 2021.

PreviousNext