Το ηλεκτρικό Ford E-Transit στη ΔΕΘ

Τετ, 14/09/2022 - 11:24

Δύο προηγμένα, αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα Ford πρωταγωνιστoύν στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τη Mustang Mach-E GT και το νέο E-Transit της Ford Pro που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό στην Ελλάδα στο περίπτερο της Ford Βροχίδης-Χατζής Α.Ε. στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Για τους επαγγελματίες το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πολυτάλαντο, μηδενικών εκπομπών νέο Ε-Transit, το οποίο εφεξής αποτελεί, μαζί με το νέο E-Transit Custom, την αιχμή του δόρατος της Ford Pro με φόντο τη νέα εποχή της αυτοκίνησης και στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου έχουν, επίσης, την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να δουν από κοντά πολλά ακόμα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της γκάμας Ford, προκειμένου να επιλέξουν τον τύπο της ηλεκτροκίνησης που ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις τους.

Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Ford Βροχίδης-Χατζής Α.Ε. στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το μοντέλο της γκάμας Ford που τους ενδιαφέρει κλείνοντας ραντεβού για test-drive.