Τροχοί & TIR

Ηλεκτροκίνητα λεωφορεία για την Καισαριανή

Έργα, ύψους 20 εκατ. ευρώ, που αλλάζουν τη μορφή της Καισαριανής ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, σε επίσκεψή του στο Δημαρχείο της Καισαριανής. Μεταξύ των έργων, περιλαμβάνε
Τετάρτη 21/10/2020 - 16:54
Κοινοποίηση στα Social Media

Έργα, ύψους 20 εκατ. ευρώ, που αλλάζουν τη μορφή της Καισαριανής ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, σε επίσκεψή του στο Δημαρχείο της Καισαριανής. Μεταξύ των έργων, περιλαμβάνεται και η ηλεκτροκίνηση με την προμήθεια αριθμού ηλεκτρικών οχημάτων και ηλεκτρικών λεωφορείων για τις μετακινήσεις των πολιτών.

Στόχος των έργων, που θα χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» είναι να αξιοποιηθεί το ιστορικό και πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής και να αναδειχθεί η Καισαριανή σε έναν υπερ-τοπικό πόλο ενδιαφέροντος για όλους τους Έλληνες αλλά και για τουρίστες. Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος, με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν, σκοπός του υπουργείου Εσωτερικών και της κυβέρνησης είναι «να αναδείξουμε την ιστορία της και να κάνουμε τη ζωή των πολιτών της καλύτερη, με περισσότερες δυνατότητες και προοπτικές για τους νέους ανθρώπους που αξίζει να αγαπούν τη γειτονιά και την πόλη, στην οποία γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι γονείς τους ή ήρθαν από άλλες περιοχές της Αθήνας σε μια γειτονιά που έχει μοναδικά χαρακτηριστικά».

PreviousNext