Τροχοί & TIR

Ημεδαπός διακινητής έστελνε 4 με ασυνόδευτο θάλαμο

Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών παράνομων μεταναστών από τα δύο μεγάλα λιμάνια εξωτερικού της χώρας. Μετά τη χθεσινή σύλληψη του 37χρονου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα με πέντε άτομα, ακολούθησε κ
Παρασκευή 10/12/2021 - 10:19
Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών παράνομων μεταναστών από τα δύο μεγάλα λιμάνια εξωτερικού της χώρας. Μετά τη χθεσινή σύλληψη του 37χρονου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα με πέντε άτομα, ακολούθησε και σύλληψη στην Πάτρα Έλληνα διακινητή οδηγού συρμού με επικαθήμενο θάλαμο.

Ο ημεδαπός 44 χρόνων συνελήφθη από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών διαπιστώθηκε ότι μετέφερε επιμελώς κρυμμένους σε αυτοσχέδια διαμορφωμένη κρύπτη εντός του επικαθήμενου θαλάμου τους τέσσερις αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από τον έλεγχο των εγγράφων προέκυψε ότι ο Έλληνας διακινητής θα έστελνε τον θάλαμο ασυνόδευτο με το καράβι της γραμμής προς Ιταλία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω Φ/Γ όχημα και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

PreviousNext