Τροχοί & TIR

IPUA Group Test 2023

Όλα είναι έτοιμα για τη διεθνή συγκριτική δοκιμή International Pick Up Award στην Ελλάδα με οικοδεσπότη το περιοδικό TΡOΧΟΙ & TIR. Ο κορυφαίος διεθνώς θεσμός για ελαφρά ημιφορτηγά, ο οποίος λαμβ
Πέμπτη 12/10/2023 - 10:49
Κοινοποίηση στα Social Media

Όλα είναι έτοιμα για τη διεθνή συγκριτική δοκιμή International Pick Up Award στην Ελλάδα με οικοδεσπότη το περιοδικό TΡOΧΟΙ & TIR.

Ο κορυφαίος διεθνώς θεσμός για ελαφρά ημιφορτηγά, ο οποίος λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια, θα φέρει αντιμέτωπα τα κορυφαία νέα μοντέλα Ford, Volkswagen και Toyota.

Στην τριήμερη εκδήλωση, από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές διαδρομές σε άσφαλτο και εκτός δρόμου, καθώς και μετρήσεις κατανάλωσης καυσίμου, διαστάσεων και επιδόσεων. Τα 17 μέλη της κριτικής επιτροπής του Διεθνούς Οργανισμού κρίσης Van of the Year οι οποίοι αποτελούν την ομάδα των δοκιμαστών ανυπομονούν για τις δοκιμές στον δρόμο, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά μήκος μιας από τις πιο εντυπωσιακές ακτογραμμές και γραφικές διαδρομές στην Ευρώπη - τη φημισμένη Αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ οι δοκιμές εκτός δρόμου θα πραγματοποιηθούν σε ιδιαίτερα απαιτητικό έδαφος εντός της περιοχής της Λαυρεωτικής. 

Ο Βασίλης Δαραμούσκας, υπεύθυνος δοκιμών του περιοδικού TΡOΧΟΙ & TIR, εκ μέρους των διοργανωτών, ανυπομονεί να καλωσορίσει τα μέλη της κριτικής επιτροπής στην Ελλάδα και να δείξει τι έχει να προσφέρει η πατρίδα του με το καταλληλότερο σκηνικό για την εκδήλωση: «Ναι, πράγματι, θα απευθύνουμε θερμή υποδοχή στους συναδέλφους και τους εκπροσώπους των κατασκευαστών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, αλλά περιμένουμε επίσης με ενδιαφέρον και τις πρεμιέρες που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στη διάρκεια της εκδήλωσης. Η περίσταση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δούμε και να αναλύσουμε την καλύτερη τεχνολογία στα pick up του σήμερα και του αύριο, και η συγκριτική αυτή δοκιμή θα δημοσιευθεί από τα μέλη της κριτικής επιτροπής στα περιοδικά και στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης», δήλωσε.

Πρόκειται για την έκτη διεξαγωγή του διετούς διαγωνισμού από την ίδρυσή του το 2009. Προηγούμενοι νικητές του διάσημου αυτού βραβείου είναι τα VW Amarok (x2), Ford Ranger (x2), Nissan Navara και Toyota Hilux. Η ανακοίνωση και η απονομή του Διεθνούς Βραβείου Pick-up 2024/25 θα γίνει στη Solutrans 2023, στο EurExpo, στη Λυών, στις 22 Νοεμβρίου 2023.

PreviousNext