Τροχοί & TIR

Ιστορικό ρεκόρ κερδών για τη Deutsche Post

Η γερμανική εταιρεία μεταφορών εμπορευμάτων και logistics, Deutsche Post, ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη και έσοδα για το α΄ τρίμηνο αυξήθηκαν εν μέσω ισχυρού momentum στο ηλεκτρονικό εμπόριο παγκοσ
Τετάρτη 05/05/2021 - 10:57
Κοινοποίηση στα Social Media

Η γερμανική εταιρεία μεταφορών εμπορευμάτων και logistics, Deutsche Post, ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη και έσοδα για το α΄ τρίμηνο αυξήθηκαν εν μέσω ισχυρού momentum στο ηλεκτρονικό εμπόριο παγκοσμίως και της ανάκαμψης στο παγκόσμιο εμπόριο, καθιστώντας αυτό, ως το καλύτερο α΄ τρίμηνο στην ιστορία της.

Τα έσοδα τριμήνου αυξήθηκαν στα 18,86 δισ. ευρώ έναντι των 15,46 δισ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων και τόκων αυξήθηκαν στα 1,91 δισ. ευρώ έναντι των 592 εκατ. ευρώ, ελαφρώς υψηλότερα των αρχικών εκτιμήσεων για 1,9 δισ. ευρώ από τις αρχές Απριλίου.

«Είχαμε το καλύτερο πρώτο τρίμηνο στην ιστορία μας και ήμασταν σε θέση να ξεδιπλώσουμε την πλήρη ισχύ μας ως όμιλος. Και οι πέντε μονάδες μας είναι σε τροχιά ανάπτυξης και είμαστε σε ιδανική θέση για να επωφεληθούμε από τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και την αναβίωση του παγκόσμιου εμπορίου», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Frank Appel.

Επίσης, η Deutsche Post αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις για τα κέρδη του 2021 καθώς και τους μεσοπρόθεσμους στόχους.

PreviousNext