Τροχοί & TIR

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Διακοπές κυκλοφορίας – Δυσχέρειες λόγω καιρικών φαινομένων

Αναλυτική ενημέρωση, ανά Περιφέρεια σχετικά με διακοπές -απαγορεύσεις κυκλοφορίας κ.λπ. λόγω καιρικών φαινομένων, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας Διακοπές κυκλοφορίας – Δυσχέρειες λόγω καιρικών
Δευτέρα 06/02/2023 - 17:18
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτογραφία αρχείου / Laura Pixabay

Αναλυτική ενημέρωση, ανά Περιφέρεια σχετικά με διακοπές -απαγορεύσεις κυκλοφορίας κ.λπ. λόγω καιρικών φαινομένων, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας


Διακοπές κυκλοφορίας – Δυσχέρειες λόγω καιρικών φαινομένων 08-02-2023, 09:00

Τετάρτη 08-02-2023

11:30 ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΑΡΕΩΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 3,5 ΤΟΝΩΝ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ Α/Κ ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ Χ/Θ 57,300 (ΟΡΙΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ).

09:50 ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΑΡΕΩΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 3,5 ΤΟΝΩΝ ΚΑΘ΄ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ,ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦ. ΛΕΩΦ.ΥΜΗΤΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦ. ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΑΥΤΩΝ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.

07:20 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΑΡΕΩΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 3,5 ΤΟΝΩΝ ΚΑΘ΄ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ,ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦ. Λ.ΥΜΗΤΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦ. ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΑΥΤΩΝ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.

05:09 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΑΡΕΩΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 3,5 ΤΟΝΩΝ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ Α/Κ ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ Χ/Θ 57,300 (ΟΡΙΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ).

Τρίτη 07-02-2023

14:27 ΛΟΓΩ ΥΦΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ, ΜΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 3,5 ΤΟΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘ’ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΑΥΤΩΝ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

12:00 ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 1.Η Λ. ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑ 2. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Λ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ) ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ.Ν.Α. 414 ΕΩΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΦΕ (ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ).

08:44 7-2-2023 ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΥΛΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

00:40 Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε.Ο. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ – ΘΗΒΩΝ ΑΠΟ ΤΗ Χ/Θ 5,000 (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ REVOIL – ΠΡΩΗΝ CYCLON) ΕΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Χ/Θ 30,000 ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ. ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 3,5 Τ.

00:39 ΛΟΓΩ ΥΦΕΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ Α/Κ ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ Χ/Θ 57,300 ( ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ) ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ.
 

Δευτέρα 06-02-2023

18:05  ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ (06-02-2023) ΑΠΟ ΤΙΣ 20:00 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 3,5 ΤΟΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ, ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

15:16 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΟΙΝΟΗΣ-ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ.

13:40 1.ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΟΙΝΟΗΣ-ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ 2. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧ. ΟΔΟ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΟΥΜΠΑ, ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ

13:18 ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 3,5 ΤΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ (22:00) ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

11:30 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε.Ο ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ -ΘΗΒΩΝ ΑΠΟ ΤΗ Χ/Θ 5000 (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ REVOIL) ΕΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 3.5 Τ.

10:45 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

10:30 ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΑΡΕΩΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ: 1.ΣΤΗΝ Ν.Ε.Ο.ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ Α/Κ ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 2. ΚΑΘ΄ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ,ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦ. Λ .ΥΜΗΤΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦ. ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΑΥΤΩΝ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.

09:30 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Ν.Ε.Ο.ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ Α/Κ ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ ΜΕΧΡΙ Α/Κ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 3.5 Τ.

09:00 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ.

08:10 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Λ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ.

07:25 ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Λ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ Λ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

05:49 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Λ. ΣΧΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΩΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

05:21 ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Λ. ΠΑΡΝΗΘΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΟΥΣΗ, ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑ

05:00 ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 261,280 Χ/Θ ΕΩΣ ΤΗΝ 56,728 Χ/Θ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

04:59 ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Λ. ΣΧΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΩΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

04:46 Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΟΥΜΠΑ, ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ, ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ.

03:58 ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ Α/Κ ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ Α/Κ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ  Χ/Θ  52,000 ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

01:59 ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: 1) ΣΤΗ Λ.ΠΑΡΝΗΘΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ, ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑ. 2)  ΣΤΗ Λ. ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ, ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΧΑΣΙΑ.

PreviousNext