Τροχοί & TIR

Κατάρτιση σύμβασης απόδοσης και στόχων μεταξύ υπουργείων και ΟΑΣΑ

Με απόφαση του υπ. Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, συγκροτείται Συντονιστική Επιτροπή για τη σύνταξη μελέτης ειδικών υποχρεώσεων στο πλαίσιο της κατάρτισης Σύμβασης Απόδοσης και Στόχων μεταξύ Υπουργ
Δευτέρα 26/04/2021 - 12:25
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση του υπ. Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, συγκροτείται Συντονιστική Επιτροπή για τη σύνταξη μελέτης ειδικών υποχρεώσεων στο πλαίσιο της κατάρτισης Σύμβασης Απόδοσης και Στόχων μεταξύ Υπουργείων Οικονομικών, Υποδομών και Μεταφορών και Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. (ΟΑΣΑ ΑΕ).

Το έργο της Επιτροπής συνίσταται στα εξής:

α) σύνταξη μελέτης επί της λίστας των ειδικών υποχρεώσεων που θα κληθεί να αναλάβει ο ΟΑΣΑ, καθώς και

β) παροχή υποστήριξης στην Κυβερνητική Επιτροπή Συντονισμού Διακυβέρνησης Δημοσίων Επιχειρήσεων, προκειμένου η τελευταία να προβεί στην εξέταση και αξιολόγηση καταλόγου δραστηριοτήτων για την ανάθεση ή τη διατήρηση ειδικών υποχρεώσεων στον ΟΑΣΑ.

Μέλη της Επιτροπής ορίστηκαν οι:

1. Χρήστος Τριαντόπουλος του Γεωργίου, Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, ως Πρόεδρος.

2. Αθανάσιος Πετραλιάς του Ιωάννη, Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών.

3. Ιωάννης Ξιφαράς του Μιχαήλ, Γενικός Γραμματέας Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

4. Γρηγόρης Δημητριάδης του Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΥΠ ΑΕ),

5. Νικόλαος Αθανασόπουλος του Χαραλάμπους, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ Α.Ε.

6. Βασιλική Κωστοπούλου του Κωνσταντίνου, υπάλληλος με βαθμό Α’ του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Προϊσταμένη του Τμήματος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της Μονάδας Αποκρατικοποιήσεων, Διαχείρισης Κινητών Αξιών και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομικών.

7. Σοφία Τεραζάκη του Ελευθερίου, υπάλληλος με βαθμό Α’ του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών, Προϊσταμένη του Τμήματος Δ.Ε.Κ.Ο., Ν.Π.Ι.Δ. και Λοιπών Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης του Υπουργείου Οικονομικών, με αναπληρωτή της τον Δημήτριο Τσαρτσάλη του Γεωργίου, υπάλληλο με βαθμό Β΄ του κλάδου ΤΕ Δημοσιονομικών, που υπηρετεί στο ίδιο Τμήμα.

8. Χαριτίνη – Νικολέτα Δέδε του Σωτηρίου, συνεργάτιδα στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών .

9. Ναταλία Θεοδούλου του Κακουλλή, οικονομολόγος, στέλεχος της ΕΕΣΥΠ ΑΕ.

10. Γεώργιος Δαββέτας του Σωτηρίου, ειδικός σύμβουλος σε θέματα στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού, οργάνωσης και παρακολούθησης της απόδοσης του ΟΑΣΑ ΑΕ.

PreviousNext