Αποκλεισμός λωρίδων και πρόβλημα για τρεις μήνες στην Ελευσίνας-Θήβας

Δευ, 26/04/2021 - 11:31

Λόγω έργων για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων, η Τροχαία Αττικής ανακοίνωσε τις ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Ελευσίνας-Θήβας, περιοχής Δήμου Μάνδρας, κατά το χρονικό διάστημα από 29.04.2021 έως 30.07.2021, καθ’ όλο το 24ωρο, ως εξής:

Α΄ΦΑΣΗ

O ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της από το ύψος της αριστερής στροφής προς τον κλάδο εισόδου στην Αττική Οδό έως το ύψος της οδού Ψηλορείτη.

Β΄ΦΑΣΗ

O ολικός αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, ως εξής:

α) Στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα: από το ύψος της συμβολής της με τον κλάδο εισόδου στην Αττική Οδό έως το ύψος της οδού Ψηλορείτη.

β) Στην κατεύθυνση προς Θήβα: στο τμήμα της 45μ. από τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στον Α/Κ Θηβών έως τη διακοπή της κεντρικής νησίδας στη θέση εισόδου-εξόδου σε αυτή από την παράπλευρη οδό.

Γ΄ΦΑΣΗ

O ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, 50μ. από την συμβολή της με τον κλάδο εξόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στον Α/Κ Θηβών έως το ύψος της θέσης εισόδου-εξόδου σε αυτή από την παράπλευρη οδό, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Σε περίπτωση σοβαρής διατάραξης της κυκλοφορίας, οι ανωτέρω εργασίες θα διακόπτονται κατ' εντολή του Αξιωματικού Επόπτη της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής ή του Διοικητή του κατά τόπο αρμόδιου Τμήματος Τροχαίας.