Τροχοί & TIR

Κλείνει η παραλιακή Αλεποχωρίου - Ψάθας. Έπεσαν βράχια. Ρυθμίσεις στον κόμβο Τατοΐου

Την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Παραλιακή Οδό Αλεποχωρίου – Ψάθας αποφάσισε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής. Τα οχήματα δεν θα κυκλοφορούν σε ένα τμήμα 1.500 μέτρων από το ύψος της
Πέμπτη 03/03/2022 - 09:24
Κοινοποίηση στα Social Media

Την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Παραλιακή Οδό Αλεποχωρίου – Ψάθας αποφάσισε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Τα οχήματα δεν θα κυκλοφορούν σε ένα τμήμα 1.500 μέτρων από το ύψος της συμβολής της με την Ε.Ο. Μεγάρων – Αλεποχωρίου κατά το χρονικό διάστημα από 11.03.2022 έως 11.04.2022, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος και κατολισθήσεων βράχων από παρακείμενο ορεινό όγκο.

Στη διάρκεια των παραπάνω εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλακτικά, ως εξής:

α) στην κατεύθυνση από Αλεποχώρι προς Ψάθα: Ε.Ο Μεγάρων/Αλεποχωρίου – Ν.Ε.Ο.Α.Κ. – Π.Ε.Ο.Α.Θ. – Ε.Ο Βιλλίων/Πόρτο Γερμενού.

β) στην κατεύθυνση από Ψάθα προς Αλεποχώρι: Ε.Ο Βιλλίων/Πόρτο Γερμενού - Π.Ε.Ο.Α.Θ. – Ν.Ε.Ο.Α.Κ. – Ε.Ο Μεγάρων/Αλεποχωρίου.

Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται καθ' όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετεί και συντηρεί την οδική σήμανση για εκτελούμενα έργα εντός κατοικημένων περιοχών, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων.

Ρυθμίσεις στον κόμβο Τατοΐου

Από σήμερα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, από σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου από τις 21:00 μέχρι και τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 4 Μαρτίου, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Τατοΐου, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας (από το 17ο χλμ. έως το 16ο  χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Τατοΐου με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.

PreviousNext