Τροχοί & TIR

Κλείνει η Π.Ε.Ο. Σερρών - Προμαχώνα. Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία

Με απόφαση της Αστυνομίας Σερρών απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Σερρών-Προμαχώνα στο ύψος της διασταύρωσης των Λουτρών Σιδηροκάστρου, για λόγους δημόσιας ασφάλειας κ
Πέμπτη 08/07/2021 - 15:20
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση της Αστυνομίας Σερρών απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Σερρών-Προμαχώνα στο ύψος της διασταύρωσης των Λουτρών Σιδηροκάστρου, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και για την αντιμετώπιση έκτακτων και επειγουσών περιστατικών.

Ειδικότερα, από σήμερα 08/07/21 και μέχρι νεωτέρας, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών-Προμαχώνα στο ύψος της διασταύρωσης των Λουτρών Σιδηροκάστρου και συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα από Χ.Θ. 5,100 έως την Χ.Θ. 5,350 με έναρξη χιλιομέτρησης την Τ.Κ. Σιδηροκάστρου.

Η πρόσβαση στα Λουτρά Σιδηροκάστρου θα διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών-Προμαχώνα μέσω της εξόδου Α/Κ 14 Σιδηροκάστρου (Κάθετος Άξονας Εγνατίας Οδού Α25 Χ.Θ. 76+500). Η πρόσβαση προς το Ν. Πετρίτσι – Ροδόπολη θα διεξάγεται μέσω της εξόδου Α/Κ 15 Πετριτσίου (Κάθετος Άξονας Εγνατίας Οδού Α25 Χ.Θ. 84+400).

PreviousNext