Τροχοί & TIR

Κλείνει το σύνορο της Κρυσταλλοπηγής

Από αύριο, 20/11/20, στις 06:00 το πρωί κλείνει το συνοριακό σημείο ελέγχου της Κρυσταλλοπηγής. Στα βόρεια σύνορά μας θα παραμείνουν ανοιχτές οι πύλες εισόδου της Κακαβιάς, των Ευζώνων και του Προμα
Πέμπτη 19/11/2020 - 14:40
Κοινοποίηση στα Social Media

Από αύριο, 20/11/20, στις 06:00 το πρωί κλείνει το συνοριακό σημείο ελέγχου της Κρυσταλλοπηγής. Στα βόρεια σύνορά μας θα παραμείνουν ανοιχτές οι πύλες εισόδου της Κακαβιάς, των Ευζώνων και του Προμαχώνα, ενώ από τη Νυμφαία θα διέρχονται μόνο φορτηγά αυτοκίνητα.

Το παραπάνω ανακοινώθηκε στην καθημερινή ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου σήμερα, Πέμπτη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, πρόσθεσε πως όσοι εισέρχονται στη χώρα, εκτός από υποχρεωτική επίδειξη αρνητικού μοριακού τεστ PCR 72 ωρών, θα υποβάλλονται και σε rapid test από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ. Όσοι ανιχνεύονται ως αρνητικοί θα μπορούν να εισέρχονται στη χώρα και να κατευθύνονται στον προορισμό τους, φυσικά με βάση το PLF που θα έχει υποβληθεί.

Αναφερόμενος κατόπιν στην κατάσταση που επικρατεί είπε: «Τα χθεσινά στοιχεία του ΕΟΔΥ έδειξαν ότι οι δείκτες θετικότητας σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι πολίτες σε πολλές περιοχές επιδεικνύουν πιο χαλαρή συμπεριφορά απ’ ό,τι επιβάλλουν οι συνθήκες».

PreviousNext