Τροχοί & TIR

Κλείνουν κόμβοι εισόδου στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης

Νυχτερινές εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης ξεκινούν από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου προκαλώντας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ειδικότερα, εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδ
Πέμπτη 09/03/2023 - 12:28
Κοινοποίηση στα Social Media

Νυχτερινές εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης ξεκινούν από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου προκαλώντας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα, εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης κατά τις νυχτερινές ώρες θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο τμήμα από το ύψος του κόμβου Κ12 (κόμβος Μουδανίων) μέχρι το ύψος του κόμβου Κ13 (Νοσοκομείο "Άγιος Παύλος") με πλήρη αποκλεισμό των κόμβων κατά τις νυχτερινές ώρες, από τις 22:00 έως τις 6:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, ενώ συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της νύχτας σε όλο το διάστημα υλοποίησης των εργασιών ασφαλτόστρωσης, κίνηση με χαμηλές ταχύτητες και πιστή τήρηση των υποδείξεων των εργοταξιακών σημάνσεων, σεβασμό των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία ασφαλτόστρωσης.

PreviousNext