Τροχοί & TIR

Κλειστή η εθνική Λάρισας – Κοζάνης

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποφάσισε τη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, από τη χιλιομετρική θέση (χ/θ) 40+300 (Διασταύρωση οδών 6η Οκτωβρίου με Τσιμισκή πό
Πέμπτη 17/11/2022 - 14:01
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποφάσισε τη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, από τη χιλιομετρική θέση (χ/θ) 40+300 (Διασταύρωση οδών 6η Οκτωβρίου με Τσιμισκή πόλης Ελασσόνας) έως και τη Χ/Θ 47+700 (Δ/ση Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης με Ε.Ο. Κατερίνης Ελασσόνας), για τη 19η Νοεμβρίου 2022 κατά τις ώρες 10:00΄έως και 17:00΄ και για την 20η Νοεμβρίου 2022 κατά τις ώρες 10:00΄-16:00΄ λόγω τέλεσης αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «6η ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ».

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κοζάνη: Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Κοζάνη, θα εκτρέπονται από την πόλη της Ελασσόνας στην Ε.Ο. Ελασσόνας-Δεσκάτης και μέσω της Επαρχ. Οδού Δεσκάτης-Καρπερού, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Γρεβενών.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη προς Ελασσόνα: Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Ελασσόνα θα κινούνται στην Εγνατία Οδό και μέσω της Επαρχ. Οδού Δεσκάτης–Καρπερού και της Ε.Ο. ΕλασσόναςΔεσκάτης, θα εισέρχονται στην πόλη της Ελασσόνας.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κατερίνη: Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Κατερίνη, θα κινούνται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης και μέσω της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Aμπελώνα – Γυρτώνης και του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης, θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. ή στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς και θα κατευθύνονται προς Κατερίνη.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κατερίνη προς Ελασσόνα: Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την πόλη της Ελασσόνας, θα κινούνται στην Π.Α.Θ.Ε. ή στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης και της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Aμπελώνα – Γυρτώνης, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης και θα κατευθύνοντα στην Ελασσόνα.

PreviousNext