Κόβουν δρομολόγια Ιταλίας οι ναυτιλιακές 

Παρ, 09/09/2022 - 15:16
superfast

Ενώ οι αυτοκινητιστές διεθνών μεταφορών πραγματοποιούν αύριο, Σάββατο, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Πάτρας εναντίον της πρακτικής που ακολουθούν οι ναυτιλιακές να επιβιβάζουν τα τουριστικά οχήματα στα καράβια τους, αφήνοντας απέξω τα φορτηγά τους, η κοινοπραξία ΑΝΕΚ και Superfast ανακοίνωσε τον πίνακα των δρομολογίων από και προς Ανκόνα, στον οποίον (πίνακα) περιλαμβάνονται περικοπές δρομολογίων, για το διάστημα μέχρι 31-12-2022 σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα μέχρι 11-9-2022.

Έτσι, από Ανκόνα δεν θα γίνονται αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα, ούτε από Πάτρα θα γίνονται αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη. ενώ κόπηκε και το δρομολόγιο από Ηγουμενίτσα.

«Το πρόβλημα είναι για εμάς τους διεθνομεταφορείς, για τους εξαγωγείς και εισαγωγείς, για την οικονομία της χώρας γενικότερα», δηλώνει ο Γιώργος Πασπάτης πρόεδρος του σωματείου Αττικής, και συμπληρώνει: «Αυτή είναι η κατάσταση και δυστυχώς θα πρέπει να αναμένουμε περικοπές και από Grimaldi. O καθένας από εμάς ας αναλογιστεί τη ζημιά που προκαλούν στη δουλειά μας αυτές οι πρακτικές των Ναυτιλιακών και να προσέλθει αύριο, Σάββατο το μεσημέρι στις 2:00μμ στο λιμάνι της Πάτρας. Διαφορετικά ο καθένας θα είναι άξιος της τύχης του», κατέληξε ο κύριος Πασπάτης.

Ακολουθεί ο πίνακας των δρομολογίων της κοινοπραξίας ΑΝΕΚ και Superfast