Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Λάρισα, Φλώρινα, Λ. Μαραθώνος, Καρδίτσα

Λάβετε υπόψη τους αποκλεισμούς στον σχεδιασμό του δρομολογίου
Δευτέρα 06/11/2023 - 11:38
Κοινοποίηση στα Social Media

ΛΑΡΙΣΑ: Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών στην περιοχή της Θεσσαλίας ως εξής: Ολική διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, 


Α. Του δεξιού (ανατολικού) και του αριστερού (δυτικού) παράπλευρου οδικού δικτύου αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Γυρτώνης (χ.θ. 367+319) έως τον Α/Κ Νίκαιας (χ/θ 348+106) και 
Β. Του δεξιού (ανατολικού) παράπλευρου οδικού δικτύου αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. από τον Ημικόμβο Μακρυχωρίου (χ.θ. 373+460) έως τον Α/Κ Ευαγγελισμού (χ.θ. 377+176), έως τη Δευτέρα (20-11-2023), λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης των βλαβών του δικτύου ένεκα δυσμενών καιρικών φαινομένων.
Επίσης, σε ισχύ παραμένει η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στον ανατολικό και δυτικό παράδρομο του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των παράδρομων, από το ύψος του Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106) έως τα όρια με τη Δ.Α. Μαγνησίας (χ.θ. 323+439).


ΦΛΩΡΙΝΑ: Με απόφαση της αστυνομίας Φλώρινας, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, εξαιρουμένων των εκχιονιστικών μηχανημάτων και των οχημάτων έκτακτης ανάγκης στην Ε.Ο. Φλώρινας – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής από το 19ο χιλιόμετρο έως το 28o χιλιόμετρο (Τ.Κ. Ανταρτικού). Η άρση των προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας θα γίνει όταν εκλείψουν οι λόγοι επιβολής της.


ΑΤΤΙΚΗ -Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αποφασίστηκε η προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από το ύψος του Κόμβου Σταυρού Αγίας Παρασκευής έως το ύψος της πόλης του Μαραθώνα, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου και Μαραθώνα, στις 07 και 08-11-2023, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης και επισκευής οδοστρώματος. Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.


ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας (Ε65), για τη διεξαγωγή Άσκησης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας & Αποχιονισμού περιόδου χειμερινής συντήρησης 2023-2024.


Συγκεκριμένα, η υλοποίηση των απαιτούμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αφορά στη συνοδεία αποχιονιστικών μηχανημάτων σε διάταξη αποχιονισμού (Αποχιονισμός σε 2 λωρίδες) επί του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 και στην ενεργοποίηση Ανοιγμάτων Έκτακτης Ανάγκης (Α.Ε.Α.) για την αναστροφή των αποχιονιστικών οχημάτων.


Για την παραπάνω άσκηση προβλέπεται να εφαρμοστούν τα εξής :
1.    Αποκλεισμός της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης από τη Χ.Θ. 48+000 έως τη Χ.Θ. 48+100 του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65), στην κατεύθυνση προς Τρίκαλα, ώστε να ενεργοποιηθεί η θύρα εναλλακτικής αναστροφής στη Χ.Θ. 48+100.
2.    Αποκλεισμός τμήματος Λωρίδας Επιτάχυνσης στον ΗΚ Σμοκόβου από τη Χ.Θ. 48+120 έως τη Χ.Θ. 48+040 του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65), στην κατεύθυνση προς Λαμία, ώστε να ενεργοποιηθεί η θύρα εναλλακτικής αναστροφής στη Χ.Θ 48+040.
 

PreviousNext