Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξανδρούπολη

Λόγω μεταφοράς Βαρέως Βιομηχανικού εξοπλισμού από το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στην ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής μέσω οδών του Δήμου Αλεξανδρούπολης σήμερα και αύριο (21 και 22/03/23) θα ισχύουν οι παρακάτω κυκ
Τρίτη 21/03/2023 - 16:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Λόγω μεταφοράς Βαρέως Βιομηχανικού εξοπλισμού από το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στην ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής μέσω οδών του Δήμου Αλεξανδρούπολης σήμερα και αύριο (21 και 22/03/23) θα ισχύουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

- Προσωρινός αποκλεισμός κυκλοφορίας και των δύο κατευθύνσεων της Λ. Δημοκρατίας, από την συμβολή της με την οδό Δημοκρίτου έως την συμβολή της με την οδό Δήμητρας. 

- Προσωρινός αποκλεισμός κυκλοφορίας της Λεωφόρου Μάκρης, του ρεύματος με κατεύθυνση από Αλεξανδρούπολη προς Μάκρη, από τη συμβολή της με την οδό Δήμητρας έως τη συμβολή της με την οδό Ηλέκτρας. 

- Προσωρινός αποκλεισμός και των δύο ρευμάτων της Επαρχιακής Οδού Αύρας –Συκορράχης από τη συμβολή της με την Εγνατία Οδό (πόρτα Αύρας 597+200) έως το τέλος του οικισμού Συκορράχης. 

- Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα της εκτέλεσης των εργασιών θα πραγματοποιείται από παρακείμενες οδούς.

PreviousNext