Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία

Λόγω διέλευσης τμημάτων ανεμογεννητριών στον κλάδο εισόδου στην Εγνατία Οδό, του ανισόπεδου κόμβου (Α/Κ) Κοίλων-Κοζάνης η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης αποφάσισε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Πέμπτη 24/11/2022 - 10:29
Κοινοποίηση στα Social Media

Λόγω διέλευσης τμημάτων ανεμογεννητριών στον κλάδο εισόδου στην Εγνατία Οδό, του ανισόπεδου κόμβου (Α/Κ) Κοίλων-Κοζάνης η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης αποφάσισε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. α) Τον αποκλεισμό του κλάδου εισόδου στην Εγνατία Οδό, του Α/Κ Κοίλων Κοζάνης (2ος κλάδος - χ/θ 204+825) στην κατεύθυνση προς Βέροια/ Θεσσαλονίκη.

β) Τον αποκλεισμό της Λωρίδας Επιβράδυνσης/ Εξόδου από Νότο προς Βέροια/ Θεσσαλονίκη επί του αυτοκινητόδρομου Α27, καθώς και της γειτονικής δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, για συνολικό μήκος 250 μ. πριν την αιχμή διαχωρισμού, ώστε να πραγματοποιούνται ελιγμοί των ειδικών οχημάτων.

γ) Τον αποκλεισμό της Λωρίδας Επιβράδυνσης/ Εισόδου από Νότο προς Βέροια/ Θεσσαλονίκη επί του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού Α2, καθώς και της γειτονικής δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, για συνολικό μήκος 275 μ. πριν την αιχμή διαχωρισμού, ώστε να πραγματοποιούνται οι απαιτούμενοι ελιγμοί των ειδικών οχημάτων.

2. Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακόπτεται, αλλά θα διεξάγεται με αλλαγή κατεύθυνσης προς τον 1ο κλάδο εισόδου, κατόπιν εφαρμογής κατάλληλης σήμανσης.

3. Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων: Από 23-11-22 έως 09-12-22 κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00

 

PreviousNext