Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών για δύο ημέρες θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Α ΦΑΣΗ: (1) Να διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο.
Τετάρτη 20/07/2022 - 14:10
Κοινοποίηση στα Social Media

Λόγω εκτέλεσης εργασιών για δύο ημέρες θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α ΦΑΣΗ:

(1) Να διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μ. Αντύπα έως το ύψος της συμβολής της με την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

(2) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Μ. Αντύπα και Ε.Ο. Θεσ/νικης - Μουδανιών.

(3) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί της οδού Μ. Αντύπα με κατεύθυνση προς Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου θα διεξάγεται διαμέσου της οδού Ποσειδώνος.

(4) Συνέπεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα τμήματα των οδών που συμβάλλουν στο ύψος των εργασιών, ως εξής: οδός Αμφιτρίτης, οδός Φοίβου, οδός Χαρ. Τρικούπη, οδός Μυστρά, οδός Κλεισούρας, οδός Κνωσού, οδός Κλεοπάτρας, οδός Μπουμπουλίνας και οδός Μ. Γεωργίου, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

(5) Επισημαίνεται ότι, η κυκλοφορία των λεωφορείων τον Ο.Α.Σ.Θ. Θα διεξάγεται κανονικά, με τη βοήθεια σημαιοφόρων.

(6) Απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου, στο ρεύμα πορείας προς κέντρο πόλης στο ύψος της ζώνης των εργασιών. 

Β ΦΑΣΗ

(l) Να διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αεροδρόμιο (έξοδο πόλης) της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου, από το ύψος της συμβολής της με την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μ. Αντύπα.

(2) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως με κατεύθυνση προς την Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου (ρεύμα πορείας προς Αεροδρόμιο - έξοδο πόλης) θα διεξάγεται διαμέσου της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού και της Ε.Ο. Θεσ/νικης - Μουδανιών.

(3) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί της οδού Μακεδονίας με κατεύθυνση προς την Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου (ρεύμα πορείας προς Αεροδρόμιο - έξοδο πόλης) θα διεξάγεται διαμέσου της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού και της Ε.Ο. Θεσ/νικης -Μουδανιών.

(4) Συνέπεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα τμήματα των οδών που συμβάλλουν στο ύψος των εργασιών, ως εξής: οδός Μ. Γεωργίου, οδός Ηλέκτρας, οδός Μουσών, οδός Πραξιτέλους, οδός Αμφιτρίτης, οδός Θησέως και Ικάρων, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών. 

PreviousNext