Τροχοί & TIR

Η LG αναπτύσσει σταθμούς φόρτισης

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε τον πάροχο λύσεων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) της Νότιας Κορέας, AppleMango Co., Ltd., από κοινού με τη GS Energy και τη GS Neotek. Η εξαγορά ανα
Τετάρτη 20/07/2022 - 12:04
Κοινοποίηση στα Social Media

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε τον πάροχο λύσεων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) της Νότιας Κορέας, AppleMango Co., Ltd., από κοινού με τη GS Energy και τη GS Neotek.

Η εξαγορά αναμένεται να επιταχύνει την ανάπτυξη του κλάδου λύσεων φόρτισης EV της LG και να επιτρέψει στην εταιρεία να εκμεταλλευτεί τις μελλοντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες με έμφαση στην ανάπτυξη πλήρως εξοπλισμένων σταθμών φόρτισης.

Η νέα εξαγορά θα βοηθήσει την LG να γίνει πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων, συνδυάζοντας τις δυνατότητες ανάπτυξης νέων φορτιστών και το υπάρχον σύστημα διαχείρισης φόρτισης EV που έχει αναπτυχθεί εσωτερικά. Επιπλέον, η κίνηση αναμένεται να επιφέρει σύμπραξη με τις συνεχείς προσπάθειες της LG στον τομέα των εξαρτημάτων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και προμήθειας μπαταριών EV και παρακείμενων προϊόντων, όπως σύστημα αποθήκευσης ενέργειας (ESS) και λύσεις διαχείρισης ενέργειας.

PreviousNext