Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων

Προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής/επισκευής οδοστρώματος σε τμήματα της Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας αποφάσισε: Την προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας με
Πέμπτη 21/07/2022 - 16:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής/επισκευής οδοστρώματος σε τμήματα της Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας αποφάσισε:

Την προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας με την εκ περιτροπής κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί της Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων, από τη χ/θ 50+000 έως και τη χ/θ 56+600 και επί της Π.Ε.Ο. Κεφαλόβρυσου- Μεσολογγίου, από τον κόμβο Κεφαλόβρυσου έως τον κόμβο ΚΤΕΛ Μεσολογγίου, για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 25-07-2022 έως και τη Δευτέρα 31-10-2022 εκτός Κυριακής και Αργιών, στo πλαίσιo εκτέλεσης εργασιών για την ανακατασκευή/ επισκευή οδοστρώματος χωρίς τροποποίηση των χαρακτηριστικών της οδού κατά τμήματα, οι οποίες θα εκτελούνται παράλληλα με την κυκλοφορία της οδού, σε θέσεις περιορισμένης έκτασης, με κατάληψη μέρους λωρίδας κυκλοφορίας οδού, στένωση λωρίδας και μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

PreviousNext