Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Ανακοινώθηκε ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών. Συ
Δευτέρα 13/03/2023 - 12:54
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Φωτό: Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου

Ανακοινώθηκε ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, τις ώρες 07.00 έως 18.30, ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων, από τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Αγαθούπολης (459 χιλιόμετρο), έως τον ημιανισόπεδο κόμβο Αιγινίου (465 χιλιόμετρο) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης  – Θεσσαλονίκης, από τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης (Μεθώνης) έως τον ημιανισόπεδο κόμβο Αιγινίου.

Μετά τη λήξη των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διάρκειας 1 έτους (έως 13 Μαρτίου 2024) ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών, οι οποίες θα ισχύουν όλο το 24ωρο.

Ειδικότερα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη), από το 462 έως το 464 χιλιόμετρο, θα εφαρμοστεί αμφιδρόμηση της κυκλοφορίας των οχημάτων και κατά περίπτωση αποκλεισμός λωρίδων κυκλοφορίας.

PreviousNext