Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική Λαμίας – Καρπενησίου

Πρώτα για το ρεύμα προς Λαμία και την επόμενη ημέρα για το ρεύμα προς Καρπενήσι.
Τρίτη 24/09/2024 - 15:51
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών στην Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, , η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας αποφάσισε την εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, στην περιοχή του Σταυρού του Δήμου Λαμιέων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το φωτεινό σηματοδότη εισόδου προς το Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου και για διακόσια μέτρα ανατολικά. 

Οι εν λόγω εργασίες θα πραγματοποιούνται με εκτροπή της κυκλοφορίας από το φωτεινό σηματοδότη προς το Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου, παράλληλα με τη σιδηροδρομική γραμμή και επαναφορά στην οδό Καρπενησίου από την Ε.Ο. Κομποτάδων – Μ. Αγάθωνος και μόνο για τις ώρες εκτέλεσης των εργασιών. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν την Τετάρτη (25-09-2024) και την Πέμπτη (26-09-2024) και οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τις ώρες 07:30 έως 16:30, ενώ για λόγους ασφάλειας η εκτέλεση των εργασιών θα γίνει πρώτα για το ρεύμα προς Λαμία και την επόμενη ημέρα για το ρεύμα προς Καρπενήσι, με τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και ικανού αριθμού σημαιοφόρων, με ευθύνη του Δήμου Λαμιέων και τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας των πεζών, των οχημάτων και των εργαζομένων.

PreviousNext