Τροχοί & TIR

Εσωτερική Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης: Διακοπή κυκλοφορίας

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία.
Τρίτη 24/09/2024 - 16:09
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Κλάδο εξόδου της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, προς Φιλίππειο αποφάσισε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, λόγω εκτέλεσης έκτακτων εργασιών – παρεμβάσεων για την προστασία του δάσους έναντι των δασικών πυρκαγιών, από τη Διεύθυνση Δασών Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του δασικού ασφαλτοστρωμένου κεντρικού δρόμου του Περιαστικού Δάσους Θεσσαλονίκης που διατρέχει το δάσος και ενώνει της Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης με τον οικισμό Ασβεστοχωρίου, από τη συμβολή της με την οδό Εμμανουήλ Παππά (εισέρχεται στον οικισμό Ασβεστοχωρίου) έως τη συμβολή της με τον Κλάδο που διέρχεται άνωθεν της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού προερχόμενος από την οδό Ανθέων προς Φιλίππειο.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οικισμών Πεύκων, Ασβεστοχωρίου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Πέμπτη (26-09-2024) και την Παρασκευή (27-09-2024), ενώ οι εργασίες θα διεξάγονται κατά τις ώρες 09:30΄ έως 13:00΄ έκαστης ημέρας.

PreviousNext