Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Αφίδνες προς Αθήνα. Εκτροπή οχημάτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, που θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. ( 34,9ο έως 32,50χλμ, κατεύθυνση προς Αθήνα) με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, ανακοίνωσε η Νέα Οδός.
Πέμπτη 31/08/2023 - 12:03
Κοινοποίηση στα Social Media

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, που θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. ( 34,9ο έως 32,50χλμ, κατεύθυνση προς Αθήνα)  με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, ανακοίνωσε η Νέα Οδός.

Ειδικότερα, από Τετάρτη 30 Αυγούστου έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, υλοποιούνται:

  • Αποκλεισμός της Αριστερής και Μεσαίας Λωρίδας Κυκλοφορίας από το 34,9ο έως το 32, 5ο χλμ. στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
  • Αποκλεισμός της Δεξιάς Λωρίδας της Μεσαίας Λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης από το 34,9ο έως το 32,5οχλμ στην κατεύθυνση προς Αθήνα καθώς και του κλάδου εισόδου στον Αυτοκινητόδρομο στον ημικόμβο Αφιδνών.

Με τον αποκλεισμό του κλάδου εισόδου στον ημικόμβο οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον Αυτοκινητόδρομο, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα οδηγούνται μέσω κατάλληλης σήμανσης από εναλλακτική διαδρομή, που περιλαμβάνει πορεία μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και της Λεωφόρου Κρυονερίου στον Ανισόπεδο Κόμβο  (Α/Κ Μπογιατίου).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα υλοποιούνται ταυτόχρονα, θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών.

Οι εργασίες θα υλοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο, με ωράριο από τις 20:00 το βράδυ έως τις 07:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

PreviousNext