Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα προς Αντίρριο

Από τις 10 σήμερα (10/7/23) το πρωί τέθηκαν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό στο ρεύμα προς Αντίρριο, μόνο με αποκλεισμό λωρίδων και με διάρκεια 48 ωρών. Συγκεκριμένα, θα εφαρµοστο
Δευτέρα 10/07/2023 - 11:38
Κοινοποίηση στα Social Media

Από τις 10 σήμερα (10/7/23) το πρωί τέθηκαν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό στο ρεύμα προς Αντίρριο, μόνο με αποκλεισμό λωρίδων και με διάρκεια 48 ωρών.

Συγκεκριμένα, θα εφαρµοστούν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθµίσεις:

Κλάδος προς Αντίρριο: Πλήρης αποκλεισµός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και στη συνέχεια πλήρης αποκλεισµός αριστερής λωρίδας. Λόγω της παρουσίας, σε κοντινή απόσταση, του µετωπικού σταθµού ∆ιοδίων Αγγελόκαστρου (Χ.Θ.61+500) και οι 2 προαναφερθείσες ρυθμίσεις θα συνδυαστούν με τον αποκλεισµό των αριστερών λωρίδων διοδίων. 

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθµίσεις εφαρμόζονται από τη ∆ευτέρα 10.07.2023 από την 10:00΄ ώρα και θα διαρκέσουν 48 ώρες. Η χρονική στιγµή της εναλλαγής των σηµάνσεων από αποκλεισµό ∆εξιάς Λωρίδας σε Αριστερής θα εξαρτηθεί από την πρόοδο των εργασιών και τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στο σηµείο. Το σύνολο τον προαναφερθέντων εργασιών θα εκτελείται από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου. 

Οι αποκλεισµοί θα παραµένουν καθ' όλο το 24ωρο µέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, θα γίνει άρση των σηµάνσεων και αποκατάσταση της κυκλοφορίας νωρίτερα από τον προγραµµατισµένο χρόνο.

PreviousNext