Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Άγιο Στέφανο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, την Δε
Παρασκευή 27/05/2022 - 14:55
Κοινοποίηση στα Social Media

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, την Δευτέρα 30 Μαΐου  από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ,θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου κι εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου  στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπογιατίου. Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα από την Τρίτη 31 Μαΐου έως και την Πέμπτη 2 Ιουνίου, από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ,θα υλοποιηθεί μόνο ο αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μπογιατίου  στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

PreviousNext